Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

ELLE Decoration vloerkleden! Je kunt gerust zeggen dat wij ons vereert voelen deze modieuze en stijlvolle vloerkleden te mogen aanbieden aan jou. Deze collectie is zacht gezegd onmisbaar in de woning van de stijlvolle vrouw.

ELLE DECORATION woonmagazine

ELLE staat bekend voor zijn internationale inzicht in fashion. ELLE Decoration Magazine werkt met internationale fashion ontwerpers en biedt zicht op huismode, architectuur en kunst. Elk nummer is een opsomming van de nieuwste en innovatieve trends op het gebied van wonen. Er zijn verschillende tijdschriften over woonaccessoires, maar ELLE Decoration steekt daar met vlag en wimpel bovenuit. Het oog voor fashion straalt er vanaf en het blad biedt je meer dan genoeg informatie en inspiratie voor je eigen huis. Artikelen, how-to’s en andere tips vullen het blad en laat je ontdekken hoe jij je eigen huis direct stijlvol en trendy kan maken.

ELLE DECORATION vloerkleden

Creëer nu jouw unique woonbeleving met de vloerkleden van ELLE Decoration. Samen met interieurdesigners heeft ELLE Decoration een aantal vloerkleden lijnen opgezet passend bij verschillende interieurstijlen. De vloerkleden van ELLE Decoration kenmerken zich door kwaliteit en uiteraard van stijl. ELLE heeft gekozen voor comfortabele kleuren die rust en kalmte uitstralen maar met een touch van stijl en een ziel van elegantie.

ELLE DECORATION Hoogpolige vloerkleden

Ook op het gebied van hoogpolig ontbreekt het niet bij ELLE Decoration.

ELLE DECORATION Buitenvloerkleden

Speciaal ontworpen voor jouw tuin, terras, balkon of woonboot zijn er de Bloom, Brave en Curious lijnen. Deze ELLE binnen- én buitenvloerkleden lijnen trekken de stijlvolle  look door naar buiten. Gemaakt van waterafstotende materialen zijn deze vloerkleden bestendig tegen regen en viezigheid. Deze vloerkleden zijn ook geschikt voor binnen, want op zachtheid is niet bespaart.

© 2014 - 2023 Vloerkledenwereld.nl | sitemap | rss