Sorteer op
Sorteer op

Mand kopen

Met onze drukke levens is een net en opgeruimd huis misschien niet altijd even voordehandliggend. Maar met de manden van Vloerkledenwereld is je huis netjes in een handomdraai! Koop een mand in een materiaal dat matcht met jouw interieur. Zo vind je bij Vloerkledenwereld.nl manden van metaal, die mooi staan in een industriële en strakke woonstijl. Hou je meer van een natuurlijke look in huis? Dan zijn de rieten manden of zeegras manden misschien meer jouw ding. Wil je vooral een opbergmand kopen om de spullen van je kids gemakkelijk in op te bergen? In onze opbergkratten van kunststof kun je lekker veel spullen kwijt. Schuif ze gemakkelijk in de kast of uit het zicht, of geef de mand juist een prominent plekje in je woning. Een mooie mand mag immers gezien worden! Je kunt er de was in stoppen, maar ook knutselspullen , kranten en tijdschriften of keukengerie . Tip: koop ook een speciale mand voor je kids, en gebruikt het als speelgoedmand! Of gebruik verschillende plastic mandjes om je keuken of badkamer van top tot teen te organiseren. Haal je innerlijke Marie Kondo naar boven, met een mand van Vloerkledenwereld!

Een grote mand kopen

Ben je op zoek naar een grote mand? Een hoge mand is perfect als speelgoedmand of als mand voor dekens. Zo berg je spullen gemakkelijk op en vallen ze er niet snel uit. Extra handig is een mand met hengsel. Zo pak je hem gemakkelijk op en verplaats je deze naar een andere ruimte. . Naast gevlochten manden bestaat ons assortiment ook uit andere decoratieve manden zoals een boeken mand, zwarte rieten mand, keuken mandjes maar ook een platte mand of opbergmandjes. Bekijk dan onze handige opbergmandjes. Daar vind je goedkope mandjes om jouw huis op orde te brengen. Van grote manden tot een opbergmand rond, een mooie mand shop je bij Vloerkledenwereld!

Mandje kopen 

Koop verschillende natuurlijke mandjes om je keuken, badkamer en of woonkamer van top tot teen mee te organiseren. Omdat je spullen uit het zicht zijn, creëer je direct een opgeruimd gevoel. En je weet wat ze zeggen: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Je kunt voor ieder zijn of haar eigen mandje kopen in een andere kleur, en niemand maakt meer ruzie over welke spullen van wie zijn! Ideaal toch?

Mand met deksel kopen

Naast de gewone manden, kun je bij Vloerkledenwereld ook een mand met deksel kopen. Deze afsluitbare manden zijn ideaal om rommel in op te bergen of de was in te verzamelen. Je gooit het in de mand, doet de deksel erop en niemand die het ziet. Wel zo lekker als je even snel wilt opruimen voordat je gasten komen of onrustig wordt van veel spullen in het zicht.

Bestel je direct een mand bij ons?

Wil je direct een mand bestellen via het internet en wil je zeker weten dat je een kwalitatief natuurlijke mand kunt vinden tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk dan eerst bij ons; met ons aanbod en onze service kun je altijd rekenen op een prettig winkelervaring én een speigel dat jarenlang meegaat. Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je meer weten over een bepaald product? Neem dan vooral eens contact met ons op zodat we je direct verder kunnen helpen. 

© 2014 - 2023 Vloerkledenwereld.nl | sitemap | rss