Vorige Artikel 1449 van 1529 Volgende

Vloerkleed VKW Natuurlijk Handgeweven 'Ysaline' Natuurlijk/Ivory Rond

Artikelnummer: TAP2VIE-10-442-3-42I50-JUT
€ 41,95

Productomschrijving 
Jute vloerkleed Ysaline van VKW Home Collection - natural/ivory rond is een handgemaakt jute vloerkleed waarmee je de zomer in huis haalt. U wilt uw thuis met wat eenvoudige zaken transformeren in een zone van welbevinden? Deze hoogwaardige jute-vloerkleden in scandinavische stijl stralen warmte en harmonie uit en zijn het middelpunt van elke ruimte, zonder al te veel aandacht te willen opeisen. De natuurlijke kleur van de handgeweven vloerkleden komen dankzij de gekleurde rand in subtiel beige of expressief zwart extra tot uitdrukking en zorgen ervoor dat deze ronde verwenner voor de voeten niet in uw slaapkamer, eetkamer of woonkamer verloren zullen raken, maar zich zullen aanpassen aan de overige details in het interieur. Jute, wat ook wel het ‘gouden vezel’ wordt genoemd omdat het op basis van de kleur en de lichte glans schittert, is van nature al uiterst robuust en gemakkelijk in onderhoud. 

Bovendien zijn de vloerkleden voorzien van het CARE & FAIR®-keurmerk. Care & Fair is een initiatief van sociaal betrokken Europese tapijthandelaren om zich in te zetten voor het bestrijden van kinderarbeid in de landen waar tapijt en vloerkleden worden vervaardigd, zoals India, Nepal en Pakistan en voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden voor gezinnen waar handgeknoopte vloerkleden worden gemaakt. Laat je verrassen door de schoonheid van het model Ysaline rond. In de collectie van het nieuwe interieurmerk VKW vind je dit prachtige vloerkleed. Dit vloerkleed heeft een poolhoogte van 9mm en is onderhoudsvriendelijk, omdat het gemaakt is van 100% jute.

Belangrijke productinformatie!
Het vloerkleed wordt voor transportdoeleinden opgevouwen. Houd er rekening mee dat het tapijt ongeveer 3-7 dagen nodig heeft tot het volledig vlak is.

  • Levertijd 6-9 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €75,-.
  • Zichttermijn van 14 dagen!

 

Specificaties

Merk

VKW Home Collection

Materiaal

100% Jute

Kleur:

Natuurlijk/Ivoor

Patroon

Bohemian, Industrieel, Scandinavisch

Gewicht

2,00 kg/m2

Dikte

9mm

Voor binnen of buiten

Binnen

Reinigen

Stofzuiger en/of tapijtreiniger

 

© 2014 - 2022 Vloerkledenwereld.nl | sitemap | rss