Vorige Artikel 43 van 530 Volgende

Vloerkleed Trendy 'Desso Denim' Worn Light

Artikelnummer: 141132
€ 526,95 (inclusief btw)

Productomschrijving 
Desso 'Denim' vloerkleed is ruig en verweerd, duurzaam en comfortabel. Met DESSO Denim geef je het interieur een stoere 'jeans look'. DESSO Denim is gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Duurzaam en sterk. Er zijn 7 denim blauw kleuren met verschillende structuren; van een verweerde, sleetse jeans look of een gebleekte, gemêleerde jeans tot de pure indigo variant. Het onregelmatige effect van de bouclé structuur versterkt het doorleefde karakter.

Haal dit trendy vloerkleed in huis, welke voor een sfeervolle kamer zorgt. U voegt met Desso Denim bijvoorbeeld een stoere look toe aan uw woonkamer- en slaapkamer, maar ook aan uw kantoor. Dit vloerkleed heeft een poolhoogte van 3.4mm en is onderhoudsvriendelijk. Het vloerkleed heeft een antislip rug, is antistatisch en is te gebruiken met vloerverwarming.


Keuze uit blind banderen of festonneren

Blind banderen
Blind banderen is een stijlvolle afwerking met een luxe uitstraling en een duurzaam resultaat. Het karpet wordt voorzien van een subtiele suèdine band in een bijpassende kleur. Omdat deze band nauwelijks zichtbaar is, spreken we van ‘blind banderen’.

Festonneren
Festonneren van vloerkleden is de oudste manier om tapijt af te werken. Ieder tapijt dient afgewerkt te worden en festonneren is daarvan een onderdeel die het snelst, eenvoudigst en goedkoopst is. Bij festonneren word het tapijt omzoomd met een garenrand in vrijwel altijd de dichtstbijzijnde kleur. Festonneren heeft een zicht van minimaal 1cm.

  • Levertijd 2-3 weken.
  • Maatwerk mogelijk.
  • Stalenservice beschikbaar.
  • Gratis verzending.
  • Zichttermijn van 14 dagen!

 

Specificaties

Merk

Desso

Materiaal

100% Polyamide (PA)

Kleur:

Blauw

Patroon

Effen

Gewicht

2.320g/m2

Dikte

8,5mm

Voor binnen of buiten

Binnen

Reinigen

Stofzuiger en/of tapijtreiniger

 

© 2014 - 2022 Vloerkledenwereld.nl | sitemap | rss